Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Чорненька В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Чорненька В. Д. 
До питання про нейроархітектуру, нейрофізіологію та патофізіологію емоцій [Електронний ресурс] / В. Д. Чорненька // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 19 : Корекційна педагогіка та спеціальна психологія. - 2012. - Вип. 21. - С. 309-311. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_019_2012_21_80
Попередній перегляд:   Завантажити - 388.944 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Чорненька В. Д. 
Деякі нейрофізіологічні механізми рухової функції організму [Електронний ресурс] / В. Д. Чорненька // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 19 : Корекційна педагогіка та спеціальна психологія. - 2010. - Вип. 16. - С. 227-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_019_2010_16_61
Попередній перегляд:   Завантажити - 365.141 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Колісниченко Т. О. 
Розробка профілактичних хлібобулочних виробів з використанням функціональної суміші [Електронний ресурс] / Т. О. Колісниченко, О. А. Северин, В. Г. Чорненька // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 201-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_32
Розглянуто проблеми збагачення хлібобулочних виробів функціональними сумішами з метою профілактичного впливу на населення, а також для продовження термінів зберігання готового виробу. Проаналізовано хімічний склад кожного з доданого компонентів, таких як: гречане борошн, порошок горобини, аскорбінова кислота, кальцій фосфат, а також їх вплив на якість хлібобулочних виробів в органолептичному і біохімічному сенсі, виявлено і обгрунтовано необхідність сумісного використання даних компонентів, на основі проведеного дослідження визначено найбільш прийнятну концентрацію додавання функціональної суміші. Результат роботи - створення функціональної суміші, використання якої можливо на підприємствах і впровадження якої вигідно для самих підприємств через малу вартість компонентів суміші і більший термін зберігання, а також для населення, так як вживання даної продукції буде мати профілактично-оздоровчий вплив на споживача.
Попередній перегляд:   Завантажити - 372.921 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Чорненька В. Д. 
Деякі аспекти мозкової організації мнестичних психічних функцій [Електронний ресурс] / В. Д. Чорненька // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 19 : Корекційна педагогіка та спеціальна психологія. - 2016. - Вип. 31. - С. 197-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_019_2016_31_35
Попередній перегляд:   Завантажити - 338.748 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського